Överbölingen

Överbölingen

vad handlar den om

Den stora trädgårdens flora, fauna, jaktmarker och fiskevatten. Och vår lilla bit som vi förvaltar som vår egen trädgård.

Kan inte hålla mig vid sidan av längre

Just nuPosted by Bengt Mon, April 14, 2014 20:03:55

Eller hålla käften

Först utvisningen från Östersund sedan ett antal tidigare och kommande. För det kommer och med allt mer undermåliga motiveringar.

Rent tekniskt gör avhysningsteamet inget fel. Alltså är smitverktyget ( och att vara nitisk samt att spela SD under täcket) inget tjänstefel pga myndighetsstatus, men!!!

Det borde finnas ett personligt ansvar för fattade beslut om de är fel. T ex Vållande till annans död om det går som väntat i flera av utvisningsärendena. Men under myndighetens vingar klarar man sig som främlingsfientlig.

Jag upplever att de myndigheter som vi har i Sverige är humana och jobbar för ett bättre och större Sverige. Men måste säga att jag har mycket negativ känsla för migrationsverket/immigrationsverket och trafikverket (järnvägsdelen). När får de en chef som vågar säga NEJ!

Inget nytt förrän allt liggande är löst!

Och kalla inte detta för politik. Det är normal humanism och borde ha Sveriges prägel. Men där faller vi på resultaten.

Jag skulle vilja att alla de senaste utvisade 1000 personernas vidare öden redovisas från det att d överlämnats till sina diktaturstater. Sedan kan vi avgöra hur kloka avvisningsbesluten verkligen var.

Avrättning borde därvidlag innebära medhjälp till ord för berörd beslutsfattare.

Man är väl människa även om man är myndghetsperson? Eller är man Gud Fader?
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.